Reference

Ceramix Beograd

Deo naših radova možete pogledati u nastavku

Hoteli, restorani i coffee barovi

Preduzeće Ceramix zahvaljujući svojoj širokoj ponudi može da učestvuje u opremanju veoma zahtevnih objekata kao što su hoteli i restorani. U mogućnosti smo da izađemo u susret svakom klijentu i da prema njegovom budžetu pripremimo ponudu  koja će zadovoljiti kako tehničke zahteve tako i zahteve arhitekata po pitanju dizajna.

Poslovni prostori

Kod opremanja poslovnih prostora vodimo se idejom kvaliteta, ali istovremeno nezanemarujući budžetske okvire.

Maloprodajni objekti

Prateći želju klijenata da se postigne originalan i jedinstven prostor, a istovremeno vodeći računa o kvalitetu postavljenog materijala, odgovarajućeg za namenu objekta , u prilici smo da izađemo u susret svakom zahtevu koji se postavi pred nas.

Stambeni objekti

Preduzeće Ceramix je u priilici da za svaku stambenu zgradu ponudi adekvatne proizvode iz svog asortimana strogo vodeći računa o željama investitora, projektanata i arhitekata, kao i zadatim budžetskim okvirima. Volimo izazove i sigurni smo da ćemo dobiti još jednog zadovoljnog klijenta.

Privatni stanovi

Zahvaljujući velikom broju brendova iz svake kategorije proizvoda koje imamo u našoj ponudi, obučenim radnicima, vremenu koje smo spremni da izdvojimo za svakog pojedinačnog klijenta, u stanju smo da zadovoljimo želje svakog kupca. Bez obzira da li želite da opremite vaš prostor u modernom, klasičnom, industrijskom stilu, tu smo za vas.